Skip to main content


Handlevogn: kr 0,00

Produkter

Vi anbefaler:

Snøballbusk 'Frøken Norden'

Handlevogn


Viktige meldinger

JORDBÆR  - 13. juni

Vi har hatt stor etterspørsel etter jordbærplanter. Derfor har vi besluttet å bestille inn nye parti av Korona og Zephyr. De er ikke leveringsklar før i midten av august. Så da er det mulig å kjøpe jordbærplanter igjen!

HENTESALGET FORTSETTER ETTER 10.AUGUST!  - 13. juni

Hei!
Pga stor plantebeholdning fortsetter vi hentesalget etter 10. august da vi er tilbake etter ferie. Men nå tar vi en lang ferie fra og med 21.juni til og med 9.august. Ønsker alle fin og god sommer!
Tove og Kjell

NYE PRYDBUSKER ER LAGT UT!  - 1. august

Hei! Vi har lagt ut endel prydbusker da vi har tatt inn en mindre mengde av de mest etterspurte. Så da er det anledning til å få tak i planter til høstplanting. Det gjelder bl.a. Nordlandsskjærsmin og Snøballbusk 'Frøken Norden'. Første dag for besøk og henting av planter etter ferien er torsdag 13.august.

Det er ingen varer i din handlevogn.

Klikk på handlevogn ikonet som vises i Planteutvalg, Kolleksjoner eller Tilbehør for å legge inn varer her.

Du kan redigere antallet for hver vare ovenfor, eller fjerne varer fra handlevognen dersom du skulle ønske det:
I tabellen med varer, klikk for å fjerne varen. For å endre antall, klikk ikonet, skriv inn nytt antall og klikk ikonet for å lagre endringen.

Handlevogn total: kr 0,00

VIKTIG: Fra 2020 sender vi ikke lengre ut planter som pakker/post! Vi tar kun imot bestillinger for HENTING lokalt på planteskolen.
Alle som ønsker å HENTE sin ordre eller kjøpe planter direkte er fortsatt velkommen til oss på Grytøya, sjekk oppdaterte åpningstider !

NB! Siden vi begge er i risikogruppen for Korona ønsker vi ingen større grupper av personer på besøk samtidig, og ber alle kunder overholde anbefalt avstand.

Handlevogn funksjonen på websiden kan også benyttes som en favorittliste.